تاریخ امروزچهارشنبه , ۲ مهر ۱۳۹۹

آموزش غیرفعال کردن هشدارهای ت

آموزش غیرفعال کردن هشدارهای توییتر

از زمانی که شبکه اجتماعی توییتر تغییراتی در نحوه ریپلای کردن و پاسخ به توییترهای دیگران برای کاربران ایجاد کرده است، برخی از تنظیمات اپلیکیشن توییتر نیز تغییر کرده است تنظیمات پیش‌فرض توییتر به این صورت است که اگر کسی توییتی را ریپلای کند برای تمامی دنبال کننده‌های آن شخص پیغام هشدار ارسال می‌شود گاهی این هشدارهای توییتر آزاردهنده و مزاحم هستند

لینک مطلب

توییتر

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *